EN

NL

Q_ONE byBONT.

M A S T E R S   I N   M O D U L A I R

 

UNDER CONSTRUCTION

Q-one staat voor modulair & circulair bouwen

 

Contain bouwt modulair en prefab, dat wil zeggen dat de gehele woning onder geconditioneerde omstandigheden word gebouwd, waarna de elementen op locatie geplaatst worden en afgemonteerd. Dit betekend een verkorte bouwtijd, minder belastend voor de omgeving, geen vorstverlet, kortom efficiƫnt bouwen!

 

 

 

Q-one is vanzelfsprekend duurzaam.

Q-one is koploper op het gebied van duurzaam bouwen.

Zowel de bouwmaterialen als de installaties lopen we voor op de plannen en eisen van de de overheid.

 

Q-one staat voor modulair & flexibel

 

Door de manier van bouwen kunnen er makkelijk aanpassingen worden gemaakt voor tijdens en na de bouw. De modules kunnen met kleine aanpassingen zowel horizontaal as verticaal met elkaar gekoppeld worden, Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld eenvoudig een trapgat toe te voegen.

 

 

Q1_85.1

 

Er zijn vele indelingen mogelijk. Hiernaast de Q1_85, een studio met 1 slaapkamer, badkamer, keuken, studeerkamer en grote woonkamer.

 

Type_85.1 bestaat uit 3 containers met een oppervlakte van Totaal 85 m2

Q1_mogelijkheden

 

Het modulair systeem maakt het mogelijk totaal verschillende uitstralingen te realiseren, zodat ook in bijvoorbeeld een dicht stedelijke bebouwing Q1 aansluit bij het gevelbeeld van de omgeving.

 

Wij dagen gemeenten, architecten, particulieren en projectontwikkelaars uit om hun eisen, creativiteit,  wensen en verdien modellen te toetsen op Q1.

 

 

Q one, de meest duurzame, circulaire en modulaire bouwmethode !